اخبار و رویدادها: گشایش ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت در دانشگاه شاهرود

گشایش ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴- ۱۰:۰۰:۳۰

گشایش ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت در دانشگاه شاهرود

ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت با عنوان « تدبیر» به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت دانشگاه شاهرود گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت با عنوان « تدبیر» به همت انجمن علمی دانشجویی مدیریت با هدف آشنایی دانشجویان با رشته مدیریت و معرفی پتانسیل های این رشته برپا شده است.

معرفی مدیریت، بورس، کارآفرینی، آکادمی ایده، بازاریابی، گالری عکس و فیلم، مدیریت منابع انسانی، محاسبات ذهنی، سرگرمی و نظرسنجی را می توان از جمله غرفه های موجود در ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت در دانشگاه شاهرود نام برد.

این نمایشگاه تا سوم آذرماه سال جاری از ساعت 9 صبح تا شش بعداز ظهر در تالار شقایق های این دانشگاه آماده بازدید از علاقه مندان است.

مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه تخصصی مدیریت نهم آذرماه سال جاری راس ساعت 12 در تالار لاله دانشگاه شاهرود برگزار خواهد شد.