اخبار و رویدادها: سلسله نشست های گروهی عشق، ازدواج، زندگی درخوابگاه پسران دانشگاه شاهرود

سلسله نشست های گروهی عشق، ازدواج، زندگی درخوابگاه پسران دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴- ۰۹:۵۳:۰۲

سلسله نشست های گروهی عشق، ازدواج، زندگی به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در خوابگاه پسران دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، سلسله نشست های گروهی عشق، ازدواج، زندگی سه شنبه شب های هر هفته ساعت 20 در نمازخانه بلوک پنج خوابگاه پسران با حضور قاسم عادلی مدرس دانشگاه و مشاور ازدواج برگزار می شود.

مباحث مطرح شده در این جسه پیرامون عشق، دوست داشتن یا هوس، ویژگی های یک همسر ایده آل، روابط جنسیی، نکات ضروری قبل از ازدواج و  ارتباط دختر و پسر بوده و دانشجویان شرکت کننده دیدگاه های خود را مطرح و نظرات یکدیگر را نقد می کنند.

آفات تاخیر در ازدواج، انحرافات جنسی و روابط قبل از ازدواج از دیگر موضوعاتی است که در سلسله نشسست های گروهی عشق، ازدواج و زندگی مطرح می شود.