اخبار و رویدادها: اکران مستند 33 سال سکوت در دانشگاه شاهرود

اکران مستند 33 سال سکوت در دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴- ۱۵:۰۶:۴۹

اکران مستند 33 سال سکوت در دانشگاه شاهرود

مستند 33 سال سکوت به همت کانون رسانه شما وابسته به نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شاهرود اکران می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مستند 33 سال سکوت سه شنبه سوم  آذر ماه سال جاری ساعت 18 و 35 دقیقه الی 19 و 30 دقیقه به  همت کانون «رسانه شما » -نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود در تالار شقایق های این دانشگاه نمایش داده می شود.

علاقمندان برای تهیه بلیط می توانند دوشنبه و سه شنبه   دوم  و سوم آذرماه به کانون رسانه ی شما جنب بلیط فروشی رجاء یا مقابل سلف مرکزی مراجعه کنند.

مستند 33 سال سکوت، کاری از حسین شمقدری است و  داستان جانبازی از مجروحان جنگ تحمیلی را را روایت می کند که برای درمان، به آلمان فرستاده می شود اما در میانه راه بر اثر اتفاقاتی که برایش می افتد، تصمیم به پناهندگی به آن کشور می گیرد.

نقد عملکرد مسئولین مختلف با امور ایثارگران و جانبازان و آنچه بر زندگی این جانباز پناهنده گذشته است، از جمله مواردی است که در این مستند، نمایش داده می شود.