اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا در دانشگاه شاهرود
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۹۴- ۱۹:۵۵:۵۴

برگزاری کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا در دانشگاه شاهرود

کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا با همکاری کانون دختران یاس و قرآن و عترت اداره کل امور فرهنگی این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا با حضور حجت الاسلام حضوری دارای مدرک دکتری فلسفه و مدرس حوزه علمیه و حجت الاسلام مرتضوی، پنج شنبه بیست و یکم آبان ماه سال جاری در تالار اقاقیا این دانشگاه برگزار می شود.

در این کارگاه یک روزه حدود 120 دانشجوی علاقمندی که از قبل ثبت نام کرده اند  حضور دارند.

کارگاه آموزشی رفع شبهات پیرامون عاشورا از ساعت هشت صبح پنج شنبه بیست و یکم آبان ماه سال جاری در تالار اقاقیا دانشگاه شاهرود آغاز و تا ساعت 14 این روز ادامه دارد.

در پایان این کارگاه جلسه پرسش و پاسخ در رابطه با شبهات عاشورا برگزار می شود.