اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقات کشوری هواپیماهای رادیوکنترلی در دانشگاه شاهرود

برگزاری مسابقات کشوری هواپیماهای رادیوکنترلی در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴- ۱۴:۴۵:۵۱

دبیر انجمن علمی دانشجویی مکانیک دانشگاه شاهرود از برگزاری مسابقات کشوری هواپیماهای کوچک رادیو کنترلی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میلاد علیان نژاد افزود: اولین دوره مسابقات کشوری هواپیماهای کوچک رادیو کنترلی با شرکت تیم هایی از دانشگاه فرودسی مشهد، دانشگاه شیراز، دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی بیرجمند، دانشگاه خیام مشهد و دانشگاه شاهرود 15 و 16 مهرماه سال جاری در سالن ورزشی فجر این دانشگاه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه  نام نویسی این دروه از مسابقات آبان ماه سال گذشته کلید خورد اظهار داشت:  پس از گذارندن مراحل گزارش نویسی از 30 تیم ثبت نام شده حدود نیمی از تیم ها موفق به حضور در مرحله نهایی شدند.

علیان نژاد زمان برگزاری مسابقات را 15 و 16 مهرماه سال جاری از ساعت 8 و 30 دقیقه الی 11 و 30 دقیقه در سالن ورزشی فجر دانشگاه شاهرود عنوان کرد وگفت: مراسم اختتامیه نیز 16 مهر از ساعت 14 الی 16 در تالار لاله این دانشگاه برگزار خواهد شد.

دبیر انجمن علمی دانشجویی مکانیک دانشگاه شاهرود افزود:جوایز مسابقات کشوری هواپیماهای رادیو کنترلی برای تیم های برتر به ترتیب 60 میلیون ریال، چهل میلیون ریال و 20 میلیون ریال است.

وی خاطر نشان کرد: نمایشگاه رونمایی از هواپیماهای شرکت کننده در مسابقه نیز 14 مهرماه در طبقه دوم تالار شقایق های دانشگاه شاهرود برپا می شود.

شایان ذکر است چهار تیم از دانشگاه شاهرود در مسابقات کشوری هواپیماهای کوچک رادیو کنترلی در این دانشگاه حضور خواهند داشت.