اخبار و رویدادها: آغاز کارگاه های آموزشی در حاشیه همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود

آغاز کارگاه های آموزشی در حاشیه همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴- ۱۲:۵۹:۵۴

دبیر همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود از آغاز کارگاه های آموزشی رایگان در حاشیه برگزاری این همایش خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حبیب الله قاسمی افزود: کارگاه آموزشی رایگان نگارش متون آکادمیک و مکاتبات بین المللی ویژه گردشگری، بازاریابی در صنعت گردشگری- کاربرد GIS و سواری کاری در محل پیست پارتیان آغاز شده است.

وی تصریح کرد: کارگاه آموزشی نگارش متون آکادمیک و مکاتبات بین المللی  با ارائه گواهی شرکت در کارگاه  چهارشنبه چهارم شهریور ماه سال جاری بین ساعات 8 الی 10 صبح و 10 الی 12 در محل دانشکده علوم زمین دانشگاه شاهرود در حال برگزاری است.

قاسمی کارگاه کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی و Google earth در گردشگری نیز  با تدریس دکتر سعید جوی زاده، مهندس الهام شمس آبادی و فائزه خداکرمی را نیز از دیگر کارگاه های آموزشی رایگان دانست که چهارم شهریور ماه بین ساعات 14 الی 16 و 16 الی 18 در دانشگده علوم زمین دانشگاه شاهرود برگزار می شود.

دبیر همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود اضافه کرد:  برگزاری کارگاه رایگان آموزشی- تفریحی چهارم شهریور بین ساعات 18 الی 20  در پیست سوارکاری پارتیان سعی دارد با آموزش مفرح سوارکاری برای مهمانان همایش اوقات خوشی را فراهم کند.

وی تصریح کرد: پنج شنبه پنجم شهریور  بین ساعات 14 الی 16 و 16 الی 18 کارگاه نگارش متون آکادمیک، در ساعت 8 الی 10 و 10 الی 12 کارکاه کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی و Google earth در گردشگری و بین ساعات 18 الی 20 نیز کارگاه سوار کاری برگزار می شود.

قاسمی خاطر نشان کرد: در آخرین روز برگزاری همایش ملی توسعه گردشگری شاهرود هم بین ساعات 8 الی الی 12  کارگاه کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی و Google earth در گردشگری  و در  14 الی 16 نیز کارگاه رایگان  نگارش متون آکادمیک برگزار خواهد شد.