اخبار و رویدادها: بازدید مسئولان پژوهشگاه صنعت نفت از دانشگاه شاهرود

بازدید مسئولان پژوهشگاه صنعت نفت از دانشگاه شاهرود
دوشنبه ۲ شهریور ۱۳۹۴- ۱۰:۲۵:۵۰

رئیس و مسئولین پژوهشکده علوم زمین پژوهشگاه صنعت نفت ایران از مجموعه آزمایشگاه های دانشکده های معدن و علوم زمین دانشگاه شاهرود بازدید کردند.

به منظور بررسی توانمندی های تجهیزاتی دانشکده معدن، نفت و ژئوفیزیک جهت مشارکت در اجرای یک طرح ملی و ارتقای سطح همکاری های فی مابین پژوهشگاه صنعت نفت ایران و دانشگاه شاهرود، دکتر معماریانی رئیس پژوهشکده علوم زمین پژوهشگاه صنعت نفت به همراه مهندس شاکری و دکتر کشاورز از مدیران آن مجموعه، از امکانات، تجهیزات و توانمندی های دانشگاه شاهرود بازدید به عمل آوردند.

در طی این دیدار مجموعه آزمایشگاه های ژئوفیزیک شامل آزمایشگاه های گرانی سنجی، مغناطیس سنجی، الکترومغناطیس، ژئوالکتریک و لرزه نگاری و مجموعه آزمایشگاه های تجزیه مواد معدنی مورد بازدید قرار گرفت.

در پایان بازدید در جلسه ای که با حضور رئیس و مدیران گروه ها و جمعی از اعضای گروه های اکتشاف، نفت و ژئوفیزیک برگزار شد، در خصوص نحوه همکاری در اجرای یک طرح ملی بحث و تبادل نظر شد و مقرر گردید پیشنهادات لازم در این خصوص جهت اجرای طرح به پژوهشگاه صنعت نفت ارسال گردد.