اخبار و رویدادها: آغاز کلاس های ورزشی تابستانه دانشگاه شاهرود

آغاز کلاس های ورزشی تابستانه دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴- ۱۵:۲۷:۴۴

آغاز کلاس های ورزشی تابستانه دانشگاه شاهرود

مدیر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود از آغاز کلاس های ورزشی اوقات فراغت فرزندان  کارکنان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود،دکتر علی حسنی افزود:  کلاس های آموزشی ورزشی فرزندان کارکنان این دانشگاه در رشته های بدمینتون، والیبال، فوتسال،ژیمناستیک، بسکتبال و شنای از ششم مردادماه سال جاری آغاز شده است.

وی تصریح کرد: کلاس ژیمناستیک ویژه پسران  شنبه و دوشنبه  در سالن فجر، کلاس شنا روزهای شنبه و دوشنبه در استخر نشاط، فوتسال روزهای یکشنبه و سه شنبه در سالن انقلاب، بدمینتون یا والیبال روزهای یکشنبه و سه شنبه در سالن انقلاب و بسکتبال نیز روزهای شنبه و دوشنبه در سالن انقلاب ویژه فرزندان پسران برگزار می شود.

دکتر حسنی اظهار داشت: کلاس های ورزشی ویژه فرزندان دختر کارکنان دانشگاه هم در  چهار رشته بدمینتون، والیبال،ژیمناستیک و شنا آغاز شده است.

مدیر دانشکده تربیت بدنی دانشگاه شاهرود افزود: رشته ژیمناستیک یکشنبه و سه شنبه در سالن فجر و شنا هم روزهای یکشنبه و سه شنبه در استخر نشاط برگزار می شود.

وی تصریح کرد: رشته بدمینتون و والیبال هم  در روزهای شنبه و دوشنبه در سالن حجاب خوابگاه دختران برگزار خواهد شد.

دکتر حسنی ادامه داد: برنامه آموزشی شنای کارکنان هم ویژه کارکنان مرد روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه و کارکنان خانم هم روزهای یکشنبه، سه شنبه و پنج شنبه  هم روزهای پنج شنبه برگزار می شود.

وی گفت:  تعداد حد نصاب برای شروع کلاس شنا حداکثر 20 نفر و دیگر رشته ها محدودیتی ندارد.