اخبار و رویدادها: تیم پینگ پنگ کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات جام رمضان سوم شد

تیم پینگ پنگ کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات جام رمضان سوم شد
دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴- ۱۲:۴۳:۴۲

تیم پینگ پنگ کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات جام رمضان این شهر به مقام سوم دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مسابقات جام رمضان در رشته پینگ پنگ با حضور پنج تیم از ارگان های دولتی شاهرود در مجموعه ورزشگاه تختی این شهر برگزار شد که در نهایت تیم کارکنان این دانشگاه توانست با غلبه بر حریفان خود به مقام سوم این دوره از رقابت ها بسنده کند.

سعید پندار پور، مسعود طاهری شهر آئینی، حسین یونسی و سجاد گلیان بازیکنان تیم پینگ پنگ کارکنان دانشگاه شاهرود در مسابقات جام رمضان این شهر بودند.

اختتامیه مسابقات جام رمضان در رشته پنیگ پنگ سه شنبه بیست و سوم تیرماه سال جاری در سالن پینگ پنگ مجموعه سالن ورزشی تختی شاهرود برگزار می شود.