اخبار و رویدادها: تصویب شیوه نامه ارزیابی طرح های پژوهشی برون دانشگاهی

تصویب شیوه نامه ارزیابی طرح های پژوهشی برون دانشگاهی
یکشنبه ۲۱ تیر ۱۳۹۴- ۰۹:۰۷:۱۱

این شیوه نامه اجرایی به منظور نظام­ مند نمودن ارزیابی طرح ­های پژوهشی برون دانشگاهی تدوین گردیده است.

این شیوه نامه اجرایی به منظور نظام­مند نمودن ارزیابی طرح­های پژوهشی برون دانشگاهی تدوین گردیده است. اهداف اصلی از تصویب این شیوه نامه تسریع، شفاف­سازی و ارائه راه کار غالب جهت تعیین نوع این طرح ها است.

مطابق این شیوه نامه، تعیین نوع طرح های پژوهشی برون دانشگاهی (طرح های منطقه ای-استانی و طرح های ملی) در کمیته ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود صورت می پذیرد و نتایج ارزیابی این کمیته جهت تصویب در اختیار شورای پژوهشی دانشگاه قرار خواهد گرفت. به این ترتیب فرآیند بررسی این طرح ها بدون نامه نگاری های بعضا طولانی مدت، با کارفرما تسریع خواهد شد.

این شیوه نامه براساس شیوه نامه ها و آیین نامه های دانشگاه های بزرگ کشور تهیه شده و در آن به تفصیل در خصوص ملاک ها و راه کارهای غالب جهت تعیین نوع طرح ها بحث شده است