اخبار و رویدادها: برگزاری طرح رایحه رمضان 3 در دانشگاه شاهرود

برگزاری طرح رایحه رمضان 3 در دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲ تیر ۱۳۹۴- ۱۲:۴۸:۳۸

مدیر امور فرهنگی دانشگاه شاهرود از برگزاری طرح رایحه رمضان 3 به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی برادران با بیان اینکه به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، طرح رایحه رمضان 3 در این دانشگاه برگزار می شود افزود: این طرح شامل چهار دوره مسابقات مطالعاتی با موضوعات مرتبط با روزه، دعا، نماز و قرآن است.

وی تصریح کرد: طرح رایحه رمضان 3 با عنوان"شهر رمضان" بوده و سوالات مربوط به طرح ابتدای هفته به صورت اتوماسیون برای کارکنان ارسال و پاسخ آن نیز پایان هفته در قالب پیامک دریافت می شود.

شایان ذ کر است تعدادی از برگزیدگان به قید قرعه به سفرهای زیارتی اعزام خواهند شد.
همچنین در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز جماعت همه روزه هنگام اذان ظهر سرویسی جهت  انتقال روزه داران به مسجد
پیامبر اعظم (ص) دانشگاه در نظر گرفته شده است.