اخبار و رویدادها: تقدیرشورای فرهنگی دانشگاه از اقدامات خیرخواهانه آفای علیرضا ابراهیمیان

تقدیرشورای فرهنگی دانشگاه از اقدامات خیرخواهانه آفای علیرضا ابراهیمیان
یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۹۴- ۰۸:۵۶:۳۵

تقدیر و تشکر شورای فرهنگی دانشگاه شاهرود از اقدام خیرخواهانه آقای علیرضا ابراهیمیان

شورای فرهنگی دانشگاه شاهرود در اولین جلسه سال جاری خود مورخ 5/3/94، از خدمات و اقدامات خیرخواهانه جانباز ایثارگر جناب آقای علیرضا ابراهیمیان بخاطر تقبل عملیات اصلاح و بازسازی جاده منتهی به اردوگاه آموزشی دانشگاه شاهرود واقع در منطقه دهملا، صمیمانه تقدیر و تشکر نمود. در ابتدای این جلسه دکتر محمد مهدی فاتح ریاست دانشگاه شاهرود ضمن تبریک ایام و اعیاد شعبانیه، یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) را گرامی داشته و با ذکر تسلیت سالروز ارتحال این بزرگ مرد تاریخ بر برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم این ایام تاکید کرد. وی همچنین در ادامه جلسه با ارائه گزارش مفصلی، از اقدامات و نیات خیر خواهانه آقای علیرضا ابراهیمیان و نیز اقدامات با ارزش کمیته خیرین دانشگاه شاهرود، تقدیر و تشکر نمود.

در پایان جلسه اعضای شورای فرهنگی دانشگاه ضمن سپاسگزاری از این امر خداپسندانه برای این برادر ایثارگر و جانباز و نیز کلیه خیرین که در سازندگی و پیشرفت این دانشگاه و سرنوشت جوانان آینده ساز این ملت سهیم بوده و یا خواهند بود، آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت نمودند.