اخبار و رویدادها: جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه شاهرود برگزار شد

جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه شاهرود برگزار شد
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴- ۱۱:۵۵:۴۲

جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه شاهرود برگزار شد

جلسه هم اندیشی استادان دانشگاه شاهرود به همت نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در جلسه هم اندیشی استادان که دوم خردادماه سال جاری در تالار کوثر این دانشگاه برگزار شد دکتر ایرج نیک سرشت عضو هیات علمی دانشگاه تهران به بررسی تاریخ علم از زمان ارسطو تا گالیله در دو حوزه تمدن یونان و اسلام پرداخت.

وی همچنین با اشاره به نقش و تاثیر دانشمندان اسلامی از قبیل ابن سینا و  ابوریحان بیرونی،  علل ظهور و سقوط یک تمدن از جنبه های اجتماعی، فرهنگی و نقش حاکمان وقت را نیز مورد بررسی قرار داد.

این جلسه با هدف ارتقای مستمر علمی و معرفتی استادان در راستای پاسخگویی به نیازها و اولویت های آموزشی، پژوهشی و تربیتی آن ها برگزار شد.

دکتر ایرج نیک سرشت عضو پیوسته انجمن فلسفه علم فرانسه، عضو پیوسته انجمن تاریخ علم و فناوری فرانسه و عضو هیأت علمی پژوهشکده تاریخ علم دانشگاه تهران است.