اخبار و رویدادها: برگزاری کلاس ساخت ربات در دانشگاه شاهرود

برگزاری کلاس ساخت ربات در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۳:۰۹:۴۰

دبیر انجمن علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود از برگزاری یک دوره کلاس آموزش مقدماتی ساخت ربات در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، یاسین زراعتگری افزود: این دوره از کلاس با حضور دانشجویان رشته رباتیک از دوشنبه بیست و یکم اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشکده رباتیک آغاز شده و به مدت یک هفته  ادامه دارد.

وی تصریح کرد: در این دوره از کلاس ها قرار است شرکت کنندگان زیر نظر علی فرهنگیان به عنوان استاد دوره،  یک ربات مسیر یاب و تا حدودی حرفه ای بسازند.

زراعتگری با بیان اینکه انجمن علمی دانشجویی رباتیک دانشگاه شاهرود در نظر دارد بعد از برگزاری دوره مقدماتی ساخت ربات، یک دوره پیشرفته نیز برگزار کند اظهار داشت: دانشجویان رشته رباتیک در دانشگاه شاهرود دارای پتانسیل های خوبی بوده و باید از این پتانسیل به نحو احسن استفاده شود.