اخبار و رویدادها: اخبار اولین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت

اخبار اولین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت
یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۰:۰۸:۰۷

اولین کنفرانس ملی ژئو مکانیک نفت با همکاری دانشگاه شاهرود، پژوهشگاه صنعت نفت و انجمن علمی ژئومکانیک نفت ایران 22 اردیبهشت در تهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، اولین کنفرانس ملی ژئومکانیک نفت با همکاری این دانشگاه، سه شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه سال جاری با حضور مقامات عالی رتبه وزارت نفت و دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود در مرکز همایش های بین المللی پژوهشگاه نفت برگزار می شود.

در افتتاحیه این رویداد مهم علمی دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود، دکتر حمیدرضا کاتوزیان رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، دکتر محمدرضا مقدم معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت، دکتر هرمز قلاوند مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت، مهندس علوی طالقانی سرپرست مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت، دکتر فرخ ناصری ‌کریموند معاون مدیر امور فنی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و مهندس حسین محمدرضایی سرپرست اداره زمین‌شناسی شرکت نفت فلات قاره سخنرانی می کنند.

همچنین میزگرد تخصصی با موضوع « مطالعات ژئومکانیک میادین هیدروکربوری؛ ضرورت­ ها، چالش­ ها و راهکارها » در نیمروز اول کنفرانس با سخنرانی دکتر هرمز قلاوند به عنوان سخنران اصلی کنفرانس برگزار می شود.

بررسی‌های تکتونیکی در ژئومکانیک نفت،بررسی‌های لرزه‌ای و میکرولرزه‌ای، پتروفیزیک، آزمون‌های آزمایشگاهی و برجا، روابط تحلیلی و مدل‌های رفتاری، مدل‌سازی ژئومکانیکی، کاربرد ژئومکانیک در حفاری،کاربرد ژئومکانیک در تولید، پایش و مدیریت ریسک و موضوعات خاص در ژئومکانیک از محورهای این کنفرانس سه روزه است.

وبسایت کنفرانس: http://www.pgc2015.com/fa/