اخبار و رویدادها: برگزاری مسابقه در خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود

برگزاری مسابقه در خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۵۲:۰۰

مسئول خوابگاه دختران از برگزاری مسابقه پرش با گونی به مناسبت هفته گرامیداشت خوابگاه های دانشجویی خبر داد.

مسئول خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود از برگزاری مسابقه پرش با گونی به مناسبت هفته گرامیداشت خوابگاه های دانشجویی و با همکاری اداره تربیت بدنی در خوابگاه میرابوطالب این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، زهرا نوروزی افزود: مسابقه پرش با گونی در خوابگاه میر ابوطالب این دانشگاه به مناسبت گرامیداشت هفته خوابگاه های دانشجویی و با هدف توسعه و ترویج ورزش، ارتقای سطح سلامت دانشجویان و آشنایی آنها با بازی های بومی و محلی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در پایان این  دوره از  مسابقات که شمار زیادی از دانشجویان شرکت داشتند، نگین سارمی دانشجوی رشته حسابداری اول شد، مهناز قلی خواه  از رشته کشاورزی به مقام دوم رسید و فاطمه میرحیدری از رشته حسابداری هم در سکوی سوم قرار گرفت.

مسئول خوابگاه دختران دانشگاه شاهرود اظهار داشت: جوایز این افراد از طریق اداره تربیت بدنی دانشگاه شاهرود به آنها اهداء خواهد شد.