اخبار و رویدادها: تشریح برنامه های هفته خوابگاههای دانشجویی خوابگاه پسران دانشگاه شاهرود

تشریح برنامه های هفته خوابگاههای دانشجویی خوابگاه پسران دانشگاه شاهرود
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۵:۲۴:۴۰

مسئول خوابگاه پسران دانشگاه شاهرود برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی در این خوابگاه را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، محمد مهدی عرب احمدی افزود: برنامه های هفته خوابگاه های دانشجویی در خوابگاه پسران این دانشگاه از اول اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا پایان این ماه ادامه دارد.

وی تصریح کرد: نشست مشاورین با دانشجویان، برگزاری کارگاه های مدیریت استرس، برنامه ریزی و مطالعه، کنترل خشم، مهارت های ارتباط بین فردی و  به رنگ عشق از جمله برنامه هایی است که طی این ماه در خوابگاه پسران برگزار می شود.

عرب احمدی برگزاری مسابقات ورزشی از جمله مسابقه دارت، بسکتبال، مسابقه روپایی، دویدن در آب، مسابقه پرش با گونی و طناب کشی را از دیگر برنامه هایی نام برد که به مناسبت هفته خوابگاه ها در خوابگاه برادران دانشگاه شاهرود برگزار خواهد شد.

مسئول خوابگاه پسران دانشگاه شاهرود گفت:  مسابقه کتابخوانی و  تحلیل فیلم (رویای خیس) نیز از دیگر برنامه هایی است که به مناسبت بزرگداشت هفته خوابگاه های دانشجویی در این خوابگاه ها برگزار می شود.