اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم لیله الرغائب در دانشگاه شاهرود

برگزاری مراسم لیله الرغائب در دانشگاه شاهرود
شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۲:۴۱:۰۵

مسئول هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود از برگزاری مراسم معنوی لیله الرغائب با حضور پرشور دانشجویان در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین علی زاده گفت: مراسم معنوی لیله الرغائب (شب آرزوها) در اولین پنج شنبه ماه رجب با حضور 600 نفر دانشجو در مسجد پیامبر اعظم(ص) این دانشگاه برگزار شد.

وی تصریح کرد: برگزاری مراسم افطار، دعای کمیل و انجام اعمال لیله الرغائب از جمله برنامه های این مراسم بود.

علی زاده اظهار داشت: اولین شب جمعه ماه رجب را شب لیلة الرغائب یا شب آرزوها می‌نامند، شبی که هزاران ملائک بر زمین فرود می آیند تا مومنان هر آنچه خواهند آرزو کنند.

مسئول هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود اضافه کرد: در این شب درهای رحمت الهی به سوی زمینیان گشوده شده است و عرشیان همه آماده اند تا در بزم دعا و نیایش آنها حضور پیدا کنند.