اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزش پیش از ازدواج در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه آموزش پیش از ازدواج در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۴۶:۱۶

کارگاه آموزش پیش از ازدواج در مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین خادمیان در کارگاه مشاوره پیش از ازدواج در مرکز مشاوره این دانشگاه با تاکید بر اهمیت خانواده گفت:

خانواده یکی از قدیمی‌ترین نهاد‌های جامعه بشری است که تاکنون به صورت یک نهاد منعطف دوام آورده، نسل های مختلف را در خود جای ‌داده و منشأ اجتماعی شدن فرد است.

وی تصریح کرد: خانواده و نهاد خویشاوندی با ازدواج شکل می‌گیرد و ازدواج، پایه و بنیان نهاد خانواده و نهاد خویشاوندی است.

خادمیان اظهار داشت: آموزش پیش از ازدواج سعی دارد، که پیش از اینکه افراد درگیر یک قرارداد مذهبی، بین فردی، اجتماعی، اقتصادی و قانونی شوند، با وجوه مختلف این قرارداد آشنا شوند.

مدرس کارگاه مشاوره پیش از ازدواج در دانشگاه شاهرود افزود: این آموزش‌ها در گذشته در خانواده داده می‌شد، اما تغییرات سریع دنیای کنونی و نیازهای جدید متعاقب آن باعث شده است که بخشی از این آموزش‌ها در نهادهایی خارج از خانواده انجام شود، هرچند که آموزش توسط خانواده منتفی نیست، اما نیاز به آموزش توسط نهادی غیر از خانواده نیز شدیداً احساس می‌شود.

کارگاه آموزش خانواده با شرکت حدود 30 نفر از دانشجویان در مرکز مشاوره دانشگاه شاهرود برگزار شد.