اخبار و رویدادها: محفل انس با قرآن باحضور حامد شاکر نژاد در دانشگاه شاهرود برگزار می شود

محفل انس با قرآن باحضور حامد شاکر نژاد در دانشگاه شاهرود برگزار می شود
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۴۱:۰۳

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود از برگزاری محفل انس « سوره های سرخ » با حضور حامد شاکر نژاد قاری بین المللی در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، میثم محمدی افزود: مراسم نورانی محفل انس با قرآن به مناسبت سالروز تشییع و تدفین شهدای گمنام در پردیس مهندسی و فناوری های نوین این دانشگاه، یکشنبه ششم اردیبهشت ماه سال جاری بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد پیامبر اعظم (ص) برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در این مراسم نورانی که با اجرای برنامه های متنوع قرآنی همراه است، حامد شاکر نژاد قاری بین المللی نیز به قرائت سوره هایی از قرآن می پردازد.

محمدی با تاکید بر اهمیت برگزاری چنین جلساتی اظهار داشت: قرائت قرآن بطور دسته جمعی و در مساجد قطعا عنایات الهی را بدنبال خواهد داشت.