اخبار و رویدادها: آغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی IEEE در دانشگاه شاهرود

آغاز ثبت نام دوره‌های تخصصی IEEE در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۳۷:۵۵

رییس شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود از آغاز ثبت نام در دوره‌های تخصصی AVR و HSpice در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مرتضی حسینی افزود: با توجه به نیاز مبرم دانشجویان مهندسی برق و رباتیک، دو دوره فشرده‌ی «آموزش عملی میکروکنترلرهای AVR تحت نرم افزار Code Vision» و «شبیه سازی مدارهای الکترونیکی با HSpice» از سری دوره‌های تخصصی IEEE،  پنج شنبه هر هفته در این دانشگاه برگزار می شود.

وی با تأکید بر عملی و کاربردی بودن دوره آموزشی میکروکنترلرهای AVR تصریح کرد: مهندس میثم یزدان پناهی،  عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و دانش آموخته کارشناسی ارشد الکترونیک از دانشگاه علم و صنعت ایران، مدرس این دوره است.

حسینی اظهار داشت: دوره شبیه سازی مدارهای الکترونیکی نیز توسط دکتر احسان رحیمی، استادیار دانشکده مهندسی برق دانشگاه شاهرود ارائه خواهد شد.

رییس شاخه دانشجویی IEEE دانشگاه شاهرود همچنین از برگزاری  دوره تخصصی «برنامه نویسی مقدماتی اندروید» با همکاری هسته علمی بسیج دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود خبر داد.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری دوره‌های مشترک با سایر دانشگاه‌ها، تشکیل هسته های منسجم پژوهشی از دانشجویان توانمند جهت اهداف دراز مدت و انجام پروژه های تحقیقاتی است.

حسینی در خصوص ثبت نام  این دوره‌ها گفت: از آنجایی که در گذشته، دانشجویان سایر دانشگاه‌های شهرستان امکان بهره مندی از دوره‌های تخصصی IEEE را نداشتند، با پیگیری‌ها و مکاتبات فراوان با بانک ملت و مزکر توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صنعت، شاخه دانشجویی IEEE موفق شد نسبت به راه اندازی سامانه ثبت نام و پرداخت آنلاین اقدام کند.

رییس شاخه دانشجویی  IEEE  دانشگاه شاهرود اضافه کرد: در حال حاضر کلیه دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند بدون مراجعه حضوری، در دوره‌های یاد شده ثبت نام کنند.

وی گفت: IEEE بزرگترین انجمن تخصصی برق و شبکه و  از مؤسسات مهم استاندارد سازی در دنیا به شمار می‌رود .

حسنی گفت: این موسسه با بیش از ۵۰۰ هزار عضو از سراسر دنیا، دارای بیشترین شمار اعضا از هر سازمان حرفه‌ای دیگری در حیطه مهندسی برق و شبکه است.

رییس شاخه دانشجویی IEEE  دانشگاه شاهرود  در پایان ضمن دعوت از علاقه مندان به ثبت نام در  این دوره‌ها خاطر نشان کرد: در پایان به شرکت کنندگان، گواهینامه ممهور به نشان IEEE اهدا می شود.

علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات کامل‌تر به وبسایت شاخه به نشانی http://ieee.shahroodut.ac.ir مراجعه کنند.