اخبار و رویدادها: آئین میلاد امام محمد باقر(ع) در دانشگاه شاهرود برگزار شد

آئین میلاد امام محمد باقر(ع) در دانشگاه شاهرود برگزار شد
سه شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴- ۱۴:۵۹:۵۹

آئین میلاد امام محمد باقر(ع) به همت هیات مذهبی فاطمیون دانشگاه شاهرود در مسجد پیامبر اعظم (ص) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در آستانه فرا رسیدن ماه پرخیر و برکت رجب و میلاد پنجمین اختر تابناک امامت و ولایت، جشن میلاد امام باقر(ع) در مسجد این دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان، استادان و کارکنان برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام صرافان به ویژگی های زندگی  و فضیلت های اخلاقی  این امام بزرگوار اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ائمه معصومین(ع) در قله های رفیع فضیلت و کمال چنان می درخشیدند که در طول قرنها چشمان تمام بشریت را خیره کرده اند.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: امام باقر(ع) نیز چنان عظمت معنوی خیره کننده ای داشتند که دانشمندان دیگر مذاهب را به تحسین وادار کرده است.

صرافان گفت:  از ویژگی های ممتاز امام باقر(ع) موقعیت ممتاز علمی ایشان در بین تمام دانشمندان آن زمان بود که با اظهار گوشه هایی از علم لدنی خود، ضعف و حقارت علوم اکتسابی و بشری را آشکار ساخت و تمام دانشمندان را مجذوب قدرت علمی خود نمود تا جایی که بزرگ ترین دانشمندان، خود را در مقابل عظمت علمی امام ،حقیر می شمردند .

.