اخبار و رویدادها: برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) در دانشگاه شاهرود

برگزاری جشن میلاد حضرت زهرا(س) در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۴- ۱۱:۱۶:۱۳

مراسم جشنی به مناسبت میلاد حضرت زهرا و روز بزرگداشت مقام زن به همت هیات فاطمیون دانشگاه شاهرود در مسجد پیامبر اعم (ص) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) حجت الاسلام مجید باباخانی در رابطه با فضائل و کرامات این بانوی بزرگوار سخنرانی کرد.

وی ضمن تبریک ولادت دخت نبی مکرم اسلام و گرامیداشت مقام مادر و زن، اظهار کرد: حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای مادران و بانوان جامعه اسلامی است.

باباخانی بیان داشت: باید تلاش شود با تکیه بر تعالیم همه معصومین (ع) و توسل به ارواح طیبه آنها، ظرفیتی در خودمان به وجود بیاوریم تا افراد موثر و تحول آفرینی همچون حضرت فاطمه زهرا(س) باشیم.

وی افزود: با مطالعه زندگی حضرت امیرالمومنین (ع) و این بزرگ بانوی اسلام هر انسانی می تواند بهترین شیوه زندگی را فراگیرد.