اخبار و رویدادها: دومین جلسه هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود

دومین جلسه هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۴- ۱۳:۰۰:۱۵

رئیس دانشگاه شاهرود ضمن ارائه گزارشی از عملکرد دانشگاه شاهرود در سال 93 اذعان داشت: با لطف خدا توانستیم از یک سال مالی پرچالش با موفقیت عبور کنیم.

رئیس دانشگاه شاهرود در اولین جلسه بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود در سال 94 با تبریک سال جدید، سال همدلی و همزبانی دولت و ملت و میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، گزارش مختصری از عملکرد دانشگاه شاهرود در سال 93 ارائه کرد و اذعان داشت: با لطف خدا توانستیم از یک سال مالی پرچالش با موفقیت عبور کنیم.

دکتر محمدمهدی فاتح در ادامه بر اطلاع رسانی گسترده در بین شهروندان، نسبت به وجود و تأسیس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود تأکید کرد.

دکتر حمید آقاجانی رئیس دفتر ریاست دانشگاه و ناصر بابایی مدیر عامل بنیاد نیز در ادامه گزارشی از روند پیگیری ثبت بنیاد به هیأت مدیره ارائه کردند که راه کارهای لازم  در این خصوص از سوی هیأت مدیره اعلام شد.

در این نشست که دومین جلسه هیأت مدیره بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود پس از تأسیس آن بود، مقرر گردید ساماندهی و برنامه ریزی کلیه کمک های دریافتی، از طریق بنیاد خیرین صورت پذیرد.