اخبار و رویدادها: تشریح برنامه های هیات فاطمیون دانشگاه شاهرود در سال جاری

تشریح برنامه های هیات فاطمیون دانشگاه شاهرود در سال جاری
دوشنبه ۱۷ فروردین ۱۳۹۴- ۱۶:۱۶:۵۱

تشریح برنامه های هیات فاطمیون دانشگاه شاهرود در سال جاری

دبیر هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه شاهرود برنامه های این هیئت در سال جاری را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین علی زاده با تشریح برنامه های هیات فاطمیون این دانشگاه در سال جاری افزود: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری سالروز ولادت و شهادت ائمه اطهار(ع)، پاسداشت ارزش های معنوی همانند عقل، علم، ایمان، امانت، عدالت، اخلاق و خدمت به مردم است..

وی با بیان این که درک ظرفیت حقیقی اسلام با شناخت زندگی اهل بیت(ع) میسر است، اظهار داشت: با برگزاری سالروز ولادت و شهادت ائمه اطهار(ع) می توان جوانان را با سیره و نحوه زندگی اهل بیت آشنا کرد.

علی زاده اضافه کرد: اگر جوانان در زندگی شخصی و اجتماعی خود از ائمه (ع) الگو بگیرند بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی حل خواهد شد.

دبیر هیات دانشجویی فاطمیون دانشگاه شاهرود بیان داشت: هیئت سعی دارد با برگزاری مراسم  سالروز ولادت و شهادت ائمه (ع) به این هدف دست پیدا کند.

وی برگزاری مراسم سالروز ولادت حضرت زهرا(س) همزمان با بیستم  فروردین ماه سال جاری در مسجد پیامبر اعظم (ص) دانشگاه با سخنرانی حجت الاسلام مجید باباخانی در رابطه با سبک زندگی این بانوی بزرگوار و مداحی مداحان اهل البیت (ع) را از جمله برنامه های هیئت فاطمیون دانشگاه شاهرود در سال جاری عنوان کرد.

علی زاده تصریح کرد: برگزاری مراسم ولادت امام محمد باقر(ع) همزمان با سی و یکم فروردین، برگزاری ولادت امام جواد(ع) نهم اردیبهشت، برگزاری مراسم شهادت امام کاظم(ع) بیست و سوم اردیبهشت، برگزاری مراسم ایام اعتکاف، برگزاری مراسم ولادت امام سجاد و امام حسین(ع) همزمان با  دوم خرداد و برگزاری مراسم نیمه شعبان از دیگر برنامه های هیات فاطمیون دانشگاه شاهرود در سال جاری است.