اخبار و رویدادها: اعلام نتایج اولیه انتخابات شورای صنفی دانشگاه شاهرود

اعلام نتایج اولیه انتخابات شورای صنفی دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۳- ۱۲:۰۵:۴۹

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود، نتایج اولیه انتخابات شورای صنفی این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر حجت احسنی طهرانی افزود: در اولین مرحله انتخابات شورای صنفی این دانشگاه که در تاریخ هیجدهم اسفندماه سال جاری برگزار شد از بین 17 کاندید تایید شده 16 نفر در انتخابات شرکت کردند.

وی تصریح کرد: : جواد غفاری فیض آبادی با 783 رای،  دانیال رحیمی با 756 رای، ایمان پور صفایی با 689 رای، حسن فرحدل با 674 رای، رقیه عیسائی گدنه با 659 رای، علی احمدی با 653 رای و محمد قهرمانی با 644 رای  بیشترین آمار ماخوذه را کسب کردند.

احسنی طهرانی اضافه کرد: عرفان عرب احمدی 515 رای، دانیال کیقبادی 489 رای، زهره خیر اندیش 457 رای،  نیلوفر مصلحی 359 رای، فاطمه خمیسی 329 رای، محمد علی احمدی جوکانی 218 رای، مجید ایرانپور مبارکه 210 رای، سجاد قوش کرپی 98 رای و محسن ملک نیز  96 رای را به خود اختصاص دادند.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه شاهرود با بیان اینکه دو هزارو 350 نفر در انتخابات شورای صنفی شرکت داشتند خاطر  نشان کرد: نتایج نهایی انتخابات بیست و پنجم اسفند ماه سال جاری توسط معاونت دانشجویی دانشگاه شاهرود اعلام می شود.