اخبار و رویدادها: انعکاس 465 خبر در سایت دانشگاه شاهرود

انعکاس 465 خبر در سایت دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳- ۱۲:۲۸:۴۷

انعکاس 465 خبر در سایت دانشگاه شاهرود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از انعکاس 465 خبر طی سال جاری در سایت داخلی این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محسن نظری با بیان اینکه طی سال جاری 465 خبر و گزارش  بر روی سایت داخلی این دانشگاه انعکاس پیدا کرده است افزود: این تعداد شامل اخبار علمی، پژوهشی و ورزشی از بخش های مختلف دانشگاه بوده است.

وی تصریح کرد: از تعداد کل اخبار انعکاس یافته بر روی سایت داخلی دانشگاه به آدرس www.shahroodut.ac.ir تعداد 250 عدد در خبرگزاری ها، روزنامه های سراسری و هفته نامه های محلی شهرستان شاهرود منتشر شده است.

نظری با قدردانی از تلاش کارکنان روابط عمومی دانشگاه شاهرود اظهار داشت: همه همکاران نهایت سعی و تلاش خود را دارند تا فعالیت های این دانشگاه را به مردم و مسئولان شناسایی کنند.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود همچنین از کلیه استادان، کارکنان دانشگاه و فعالان دانشجویی از جمله دبیران انجمن های علمی، بسیج دانشجویی و کانون های مختلف علمی هنری جهت همکاری با روابط عمومی قدردانی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد در سال آینده با تلاش و همکاری بیشتر همکاران در تمامی بخش های مختلف دانشگاه شاهد انعکاس اخبار بیشتری از دانشگاه  در مطبوعات محلی و سراسری  باشیم.