اخبار و رویدادها: اعزام تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه شاهرود به رقابت های منطقه ای

اعزام تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه شاهرود به رقابت های منطقه ای
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۳- ۱۲:۲۸:۱۱

اعزام تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه شاهرود به رقابت های منطقه ای

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود از اعزام تیم فوتسال دانشجویی این دانشگاه به رقابت های قهرمانی منطقه سه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود ، دکتر علی حسنی گفت: تیم فوتسال دانشجویی این دانشگاه از بیستم تا بیست و هشتم اسفندماه سال جاری به رقابت های قهرمانی  منطقه ای سه که در کاشمر برگزار می شود اعزام خواهد شد.

وی  با بیان اینکه  در این دوره از رقابت های 12 تیم  حضور دارند اظهار داشت: تیم برتر در این رقابت ها سال بعد در رقابت های منطقه ای به عنوان سرگروه  انتخاب می شوند.

سال گذشته تیم فوتسال دانشجویی دانشگاه شاهرود در  رقابت های  بین دانشگاه های شهرستان شاهرود به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مقام اول را کسب کرده بود.