اخبار و رویدادها: تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه شاهرود و پژوهشگاه نیرو

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه شاهرود و پژوهشگاه نیرو
پنج شنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳- ۰۹:۵۱:۳۹

تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه شاهرود و پژوهشگاه نیرو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، تفاهم نامه همکاری مشترکی بین دانشگاه شاهرود و پژوهشگاه نیرو منعقد شد.

هدف از این تفاهم نامه، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های طرفین در جهت توسعه دانش و فناوری مورد نیاز صنعت برق کشور است. در همین راستا، اجرای طرح های تحقیقاتی، انجام پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری، تشکیل گروه های تحقیقاتی، تجهیز آزمایشگاه های تحقیقاتی، انسجام بخشی به فعالیت های تحقیقاتی اعضای هیات علمی در راستای اهداف صنعت برق و همچنین حمایت از فرصت های مطالعاتی در دستور کار قرار گرفته است.

پژوهشگاه نیرو در راستای این تفاهم نامه از فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی حمایت کرده و امکان معرفی محققین به بخش های مختلف صنعت برق مهیا شده است.

حمایت از برگزاری کارگاه های آموزشی و مسابقات علمی مرتبط با صنعت برق از دیگر حمایت های پژوهشگاه نیرو است.

رئیس دانشگاه شاهرود با اظهار خرسندی از جلسه روز سه شنبه پنجم اسفند با رئیس پژوهشگاه نیرو که منجر به امضای تفاهم نامه  شد، گفت که پژوهشگاه نیرو از پژوهشگرانی حمایت خواهد کرد که خط تحقیقاتی مشخصی را به صورت حرفه ای و ماندگار  دنبال می کنند. در نتیجه، زمینه مرجع شدن دانشگاه در محورهای علمی مشخص با ماموریت گرایی پژوهشگران فراهم خواهد شد. قابل توجه آنکه صنعت برق کشور، میدان وسیعی از فعالیت های پژوهشی برای رشته های مختلف مانند مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی مواد، مهندسی عمران، مهندسی صنایع، مدیریت، اقتصاد، فیزیک و شیمی را در بر می گیرد.