اخبار و رویدادها: برگزاری آزمون انتخابی مسابقه ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه شاهرود

برگزاری آزمون انتخابی مسابقه ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۳- ۱۱:۲۱:۰۷

برگزاری آزمون انتخابی مسابقه ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه شاهرود

دبیر انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه شاهرود از برگزاری آزمون انتخابی دانشجویان دانشکده ریاضی این دانشگاه جهت شرکت در سی و نهمین مسابقه ریاضی کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، محمد باقر سالاری افزود: آزمون انتخابی دانشجویان دانشکده ریاضی این دانشگاه جهت شرکت در مسابقه ریاضی دانشجویی کشور برگزار و از بین شرکت کنندگان پنج نفر جهت اعزام پذیرفته شدند.

وی تصریح کرد: جابر سلمانیان، میتراروستایی، فرشته اکبری، نیلوفر کشاورز و سحر کیانی افرادی هستند که جهت شرکت درسی و نهمین مسابقه ریاضی دانشجویی کشور در اردیبهشت سال آینده به شهر یزد اعزام می شوند.

سالاری اظهار داشت: این تیم به همراه یک سرپرست از اعضای هیئت علمی دانشکده ریاضی جهت شرکت در مسابقه اعزام خواهند شد.

سی و نهمین مسابقه ریاضی دانشجویی کشور از 22 تا 25 اردیبهشت سال 94 در شهر یزد برگزار  می شود.

دبیر انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه شاهرود همچنین از برگزاری یکسری مسابقه در سطح دانشکده ریاضی این دانشگاه خبر داد.

وی گفت: این مسابقه شامل دو نوع سوال است یک سوال ویژه مقطع کارشناسی و یک سوال نیز برای مقطع کارشناسی ارشد طرح شده است.

سالاری با بیان اینکه این مسابقه به مدت  هفت روز ادامه داد خاطر نشان کرد: در پایان به یک نفر از هر مقطع که جواب صحیح داده باشند جایزه نقدی اهداء می شود.