اخبار و رویدادها: افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه شاهرود با ظرفیت250 دانشجو

افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه شاهرود با ظرفیت250 دانشجو
سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۳- ۱۵:۴۵:۵۱

افتتاح خوابگاه دانشجویی دانشگاه شاهرود با ظرفیت250 دانشجو

افتتاح خوابگاه دانشجویی پسران « هدایت » در دانشگاه شاهرود با ظرفیت بیش از 250 دانشجو در دهه فجر

دکتر محمد مهدی فاتح در آیین افتتاح پروژه های شهرستان شاهرود به مناسبت دهه فجر و در جمع مدیران استان و شهرستان با ابراز خرسندی از اعلام خبر افتتاح خوابگاه دانشجویی گفت: یک باب خوابگاه دانشجویی پسران با نام « خوابگاه هدایت » با ۳۱۵۰ متر مربع زیربنا، ظرفیت 250 دانشجو، در ۶۴ اتاق آماده بهره برداری است.

رئیس دانشگاه شاهرود گفت: وجود خوابگاه یک امتیاز برای دانشگاه محسوب می شود و شرایط مناسبی را برای تحصیل دانشجو فراهم می سازد و نگرانی های خانواده ها را برطرف می کند.

وی ادامه داد: شاهرود از ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه خوابگاه ها برخوردار است و من از خیرین شاهرودی درخواست دارم که در امر خیر ساختن خوابگاه دانشجویان به دانشگاه کمک کنند.

دکتر فاتح با ابراز امیدواری نسبت به استفاده همه دانشجویان غیربومی از خوابگاه افزود: بنیاد خیرین دانشگاه با همین هدف و با حضور جمعی از معتمدین و خیرین شهرستان ایجاد گردیده است.