اخبار و رویدادها: جلسه هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود برگزار شد

جلسه هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود برگزار شد
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳- ۱۶:۰۴:۲۹

جلسه هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود برگزار شد

جلسه هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود در اول بهمن ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، اولین جلسه هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود برگزار شد. دکتر فاتح فراهم آوردن زمینه اشتغال دانشجویان دانشگاه شاهرود با توجه به مهارت های آنان، ساخت خوابگاه و ایجاد مراکز رفاهی، آموزشی و فرهنگی، گسترش و ارتباط قوی بین دانشگاه شاهرود، دولت و جامعه، تقویت تشکل های دانش آموختگان و همکاری با دانشگاه شاهرود جهت ارتقای کمی و کیفی دانشگاه را از اهداف تاسیس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود برشمرد.

وی تصریح کرد: بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود مستقل از دانشگاه شاهرود است و سعی دارد از طریق جلب کمک های نقدی و غیرنقدی  مردم از دانشجویان مستعد بی بضاعت یا کم بضاعت دانشگاه شاهرود حمایت کرده تا بتوانند به اهداف عالی برسند.

رئیس دانشگاه شاهرود اظهار داشت: در این جلسه اعضای هیئت موسس به بیان دیدگاه ها، ایده ها و اهداف خود از تاسیس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود پرداخته و اساسنامه بنیاد خیرین بررسی و تایید شد.

آقایان حاج ناصر بابایی، حاج ابوالحسن قزوینی، دکتر ناصر صداقت زاده، دکتر ایرج پیروز، دکتر محمد مهدی افتخاری، دکتر محمد علی مولایی و  دکتر محمد مهدی فاتح اعضای هیئت موسس بنیاد خیرین دانشگاه شاهرود هستند.