اخبار و رویدادها: فعالیت 18 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه شاهرود

فعالیت 18 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳- ۱۵:۳۷:۴۹

فعالیت 18 انجمن علمی دانشجویی در دانشگاه شاهرود

کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود از فعالیت 18 انجمن در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، حسین یونسی افزود: ریاضی، فیزیک، شیمی، زمین شناسی، معدن، مکانیک، برق، رباتیک، مکاترونیک، عمران، معماری، کشاورزی، تربیت بدنی، حسابداری، زبان، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، مدیریت و کارآفرینی از انجمن های فعال در این دانشگاه هستند.

وی با بیان اینکه از فعالیت های اصلی انجمن های علمی دانشجویی در هر سال انتشار بیش از 5 نشریه علمی تخصصی است تصریح کرد: برگزاری دوره های آموزشی تخصصی و غیر تخصصی از فعالیت های ثابت هر انجمن علمی است.

یونسی برگزاری سمینارها و همایش های متنوع علمی با حضور افراد برجسته دانشگاهی و کشوری را  از دیگر فعالیت های انجمن های علمی دانشجویی ذکر کرد.

کارشناس انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه شاهرود گفت: انجمن های علمی از بدو تاسیس خود در سال 1378 به مرکزی برای پرورش استعدادهای علمی- مدیریتی، تقویت نشاط علمی و رفع برخی کمبودهای موجود بر سر راه آموزش های دانشگاهی به حساب آمده است.

وی یادگیری کار گروهی، مدیریت، برنامه ریزی، داشتن تعصب بر روی قواعد و شناخت بالا دستی و پایین دستی، دادن مشاوره و بالا بردن روحیه ی داوطلبانه را از جمله اهداف مهم انجمن های علمی دانشجویی برشمرد.