اخبار و رویدادها: برگزاری کارگاه آموزشی «تکنیک های کمی سازی» در دانشگاه شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی «تکنیک های کمی سازی» در دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳- ۱۲:۰۱:۲۳

برگزاری کارگاه آموزشی «تکنیک های کمی سازی» در دانشگاه شاهرود

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود از برگزاری کارگاه آموزشی « تکنیک های کمی سازی تصویر برداری تشدید مغناطیسی در بیماری های مغز و اعصاب» با حضور کارشناسان کشوری در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دکتر محسن نظری افزود: کارگاه آموزشی «تکنیک های کمی سازی» با موضوعات ام آر آی، تصویر برداری مغزی در بیماری های مغز و اعصاب و  کمی سازی تومورهای مغزی با استفاده از تصویر برداری تشدید مغناطیسی چند پارامتری اول بهمن ماه در این دانشگاه برگزار می گردد.

وی اصول FMRI، کاربردهای آن در تصویر برداری مغزی، اصول تصویر برداری وزن دار انتشاری،تانسور انتشاری ، کاربردهای آن در تصویر برداری مغزی و اصول اولیه MRS، کاربردهای آن در تصویر مغزی  را از دیگر موضوعات این کارگاه عنوان کرد.

نظری اظهار داشت: دکتر حمیدرضا سلیقه راد عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، آناهیتا فتحی کازرونی، محمد هادی اعرابی و ندا محمدی مبارکه، استادان کارگاه آموزشی تکنیک های کمی سازی در دانشگاه شاهرود هستند.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه شاهرود با بیان اینکه بحث آزاد از دیگر برنامه های این کارگاه است، افزود: شرکت برای عموم در کارگاه آزاد است.

کارگاه آموزشی «تکنیک های کمی سازی» چهارشنبه اول بهمن ماه سال جاری از ساعت هشت صبح در تالار اقاقیا دانشگاه شاهرود  آغاز به کار می کند.