اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم افتتاح اولین مرکز تحقیقاتی سیم و کابل کشور

برگزاری مراسم افتتاح اولین مرکز تحقیقاتی سیم و کابل کشور
پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۳- ۱۹:۴۴:۲۰

برگزاری مراسم افتتاح اولین مرکز تحقیقاتی سیم و کابل کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، صبح روز پنجشنبه 27 آذرماه جاری، اولین مرکز تحقیقاتی سیم کابل کشور با همکاری مشترک دانشگاه شاهرود و کارخانه سیم و کابل مغان افتتاح شد. در این مراسم رئیس دانشگاه شاهرود، امام جمعه شهرستان شاهرود، معاون استاندار و فرماندار ویژه شاهرود، مدیران شرکت سیم و کابل مغان، اعضای هیات علمی دانشگاه و همچنین موثرین و صنعتگران شاهرود حضور داشتند. دکتر محمد مهدی فاتح، رییس دانشگاه شاهرود در ابتدای مراسم رحلت پیامبر بزرگوار اسلام و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا را به حاضرین تسلیت گفت.  وی با خوشامدگویی به حاضرین، افتتاح مرکز تحقیقاتی مشترک سیم و کابل را که توسط دانشگاه شاهرود و شرکت سیم و کابل با عقد تفاهم نامه بنیاد شده است را تبریک و از زحمات و همکاری مهندس ابراهیمیان مدیر عامل شرکت سیم و کابل مغان تشکر کرد. وی مطرح نمود که مقام معظم رهبری در مورد حضور دانشگاه در صنعت، تولید دانش و تبدیل دانش به فناوری کرارا تاکید نموده اند. دکتر فاتح اعلام کرد که در صدد هستیم از ظرفیت دانشگاه برای حل معضلات شهرستان و کشور استفاده نماییم. وی اعلام کرد که دانشجویان دانشگاه شاهرود در 177 رشته تحصیلی مختلف و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی  در حال تحصیل می باشند. رئیس دانشگاه شاهرود با اعلام اینکه رتبه ایران از نظر تعداد مقالات علمی در منطقه اول و در دنیا هفدهم است، به همکاری دانشگاه و صنعت به عنوان رمز موفقیت آینده اشاره کرد و گفت که در این خصوص در جایگاه نودم دنیا قرار داریم و از نظر R&D  پنجاه و نهم هستیم. ایشان با اشاره به اینکه دانشگاه نسل اول آموزشی و دانشگاه نسل دوم آموزشی و پژوهشی بوده است گفت که دانشگاه نسل سوم باید آموزشی و پژوهشی و کارآفرین باشد. دکتر فاتح به تحرک دانشگاه شاهرود و عقد تفاهم نامه با صنایع بزرگی همچون صنایع هوایی و صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: بهتر است پایان نامه های دانشجویان فنی در زمینه موضوعات و مشکلات کارخانجات و صنایع کشور تعریف شود و خوب است پایان نامه ها و طرح های تحقیقاتی، پژوهشی برای حل یک معضل کشور باشد و دانشگاه و صنعت به یکدیگر بپیوندند. رئیس دانشگاه شاهرود از حضور دکتر فرهادی در مقام عالی وزارت به عنوان یک فرصت نام برد و حضور ایشان در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را به دانشگاهیان و مردم شاهرود تبریک گفت. رئیس دانشگاه شاهرود از حمایت های نماینده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان شاهرود و فرماندار شاهرود تشکر کرد و گفت که همبستگی مسئولین شهرستان نتیجه بخش خواهد بود. وی ادامه داد که به لطف خداوند بودجه سال ۹۴ دانشگاه در وضعیت عادی قرار گرفته و دانشگاه با نوشتن چرخه های عملیاتی و بازنگری دستورالعملها و آیین نامه ها توانسته است بستر فعالیت های پژوهشی را آماده نماید و راه اندازی مرکز تحقیقاتی مشترک سیم و کابل و توسعه همکاری های علمی پژوهشی با صنایع بزرگ محصول این اقدامات است. بعد از سخنرانی دکتر محمد مهدی فاتح، دکتر علی اکبر جلالی به سخنرانی پرداخت و سپس اولین مرکز تحقیقاتی سیم و کابل کشور توسط رئیس دانشگاه شاهرود و مدیر عامل شرکت سیم و کابل مغان افتتاح گردید.