اخبار و رویدادها: برگزاری سمینار مفهوم پژوهش وشیوه تولید دانش درونزا در دانشگاه شاهرود

برگزاری سمینار مفهوم پژوهش وشیوه تولید دانش درونزا در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۳- ۱۶:۱۵:۱۶

برگزاری سمینار مفهوم پژوهش وشیوه تولید دانش درونزا در دانشگاه شاهرود

انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه شاهرود، سمینار مفهوم پژوهش وشیوه های تولید دانش درونزا را برگزار نمود.

به همت انجمن علمی دانشجویی ریاضی دانشگاه و به مناسبت هفته پژوهش، سمینار مفهوم پژوهش وشیوه های تولید دانش درونزا در دانشگاه، با نگاهی به حوزه ریاضیات و زیرساخت های تحقیق علمی، در روز سه شنبه 25 آذر ماه جاری در محل تالار جنبی انجمن های علمی دانشجویی ( تالار لاله)  بر گزار گردید.

در این سمینار مباحثی از جمله، تعریف پژوهش علمی و شاخه های آن، شیوه های ثبت اختراع و مالکیت صنعتی در حوزه ریاضیات، آشنایی با تولیدات علمی و ژورنال های علمی پژوهشی در کشور، آشنایی با نوشتن مقالات علمی با سخنرانی مهندس یونس یونسیان و مهندس خسرو اقایی بررسی گردید.