اخبار و رویدادها: انتصاب سرپرست مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز دانشگاه شاهرود

انتصاب سرپرست مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳- ۱۱:۳۲:۰۴

رئیس دانشگاه شاهرود طی حکمی دکتر مهرداد سلیمانی منفرد را به عنوان سرپرست مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز منصوب کرد

دکتر محمدمهدی فاتح در بخشی از این حکم خطاب به دکتر سلیمانی تأکید کرد: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی بنا به پیشنهاد معاون پژوهشی و فناوری به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست مرکز پژوهشی ذخیره سازی مواد نفت و گاز منصوب می‌شوید، تا وظایف و امور محوله را بر اساس آیین نامه فوق زیر نظر معاون محترم پژوهشی و فناوری و با هماهنگی سایر معاونین و مدیران به انجام رسانید.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد: با استعانت از خداوند متعال و عنایت به اصول والای انقلاب اسلامی و در سایه صداقت، تلاش، همدلی و همفکری با همکاران، شرایط لازم جهت اخذ موافقت قطعی پژوهشکده فوق و زمینه گسترش و ارتقای فعالیت های پژوهشی در این زمینه فراهم گردد.
منبع خبر: http://www.shahroodut.ac.ir/fa/news/showitem.php?id=930911111101