اخبار و رویدادها: آغاز به کار نمایشگاه حیا و عفاف در دانشگاه شاهرود

آغاز به کار نمایشگاه حیا و عفاف در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳- ۱۲:۳۱:۴۱

آغاز به کار نمایشگاه حیا و عفاف در دانشگاه شاهرود

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود، همزمان با هفته بسیج نمایشگاه حیا و عفاف در این دانشگاه برپا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، به مناسبت هفته بسیج، نمایشگاه حیا و عفاف از تاریخ 2 تا 12 آذر ماه جاری، در طبقه فوقانی تالار شقایق های دانشگاه در حال برگزاری است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شاهرود، هدف از برگزاری نمایشگاه حیا و عفاف را ایجاد تلنگری در این خصوص بیان و خاطر نشان کرد: در بسیج دانشجویی دانشگاه تلاش می گردد تا با برگزاری چنین نمایشگاه هایی، بسیجی وار وارد عرصه حیا و حجاب شویم و شاهد فضایی با پوشش اسلامی مناسب در محیط های دانشگاهی باشیم.

میثم محمدی ارائه سبک زندگی در شان یک دانشجوی ایرانی و مسلمان را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد و گفت: در این نمایشگاه در قالب 8 غرفه موضوعاتی نظیر حضور زنان در دفاع مقدس، آخرالزمان، بهشت، جهنم ، برزخ و سبک زندگی اسلامی به نمایش گذاشته شده است.

شایان ذکر است نمایشگاه حیا و عفاف از 2 تا 12 آذرماه، ساعت 12 تا 18 جهت بازدید علاقه مندان آماده می باشد.