اخبار و رویدادها: دیدار صمیمی دفتر نهاد و دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهرود

دیدار صمیمی دفتر نهاد و دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳- ۱۶:۰۲:۴۲

دفتر نهاد دانشگاه شاهرود پیرو سلسله جلسات هفتگی هم اندیشی، با اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده کامپیوتر دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه به منظور شناخت اساتید دانشکده مهندسی کامپیوتر و بهره بردن از نقطه نظرات آنان در خصوص مسائل فرهنگی، طی جلسه ای پیش از ظهر دوشنبه 3 آذر ماه جاری در محل دانشکده مهندسی کامپیوتر با اساتید و اعضای هیات علمی این دانشکده دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار صمیمی حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل فندرسکی با بیان اهمیت این سلسله جلسات هم اندیشی در دانشکده ها خاطر نشان کرد: دفتر نهاد دانشگاه شاهرود خواستار استمرار این ارتباطات در راستای پیشبرد  اهداف فرهنگی دانشگاه، و ایجاد ارتباط قوی تر با دانشکده ها می باشد.