اخبار و رویدادها: دعوت به اهدای خون در آستانه ورود به ماه محرم

دعوت به اهدای خون در آستانه ورود به ماه محرم
شنبه ۳ آبان ۱۳۹۳- ۱۱:۴۵:۰۴

دعوت به اهدای خون در آستانه ورود به ماه محرم

پایگاه مقاومت بسیج ظفر دانشگاه  شاهرود با تسلیت ایام محرم اعلام کرد: همانگونه که خون سرخ شهیدان کربلا اسلام را زنده نگه داشت و به پیروی از آنان شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی با اهدای خون خود عزت و سربلندی را به ملت ایران هدیه دادند، اهدای خون نیز فداکاری بزرگی است که سلامتی، نشاط، همدلی و زندگی را برای هموطنان به ارمغان می آورد، لذا با توجه به اعلام آمادگی سازمان انتقال خون جهت دریافت بهترین هدیه شهروندان گرامی به هموطنان نیازمند همکاران محترم می توانند جهت سهیم شدن در این امر خداپسندانه و خیرخواهانه با تماس با شماره  2503 آمادگی خود را اعلام نمایند. هماهنگی لازم برای برقراری سرویس ایاب و ذهاب گروهی به عمل خواهد آمد.

لازم به ذکر است بسیجیان پایگاه مقاومت ظفر همه ساله و به مناسبت های مختلف با دعوت از دانشگاهیان در امر خداپسندانه اهدای خون به هموطنان نیازمند مشارکت می کنند.