اخبار و رویدادها: برگزاری نشست فرهنگی توسط دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود

برگزاری نشست فرهنگی توسط دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳- ۱۷:۲۳:۲۴

برگزاری نشست فرهنگی توسط دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود

دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود، نشست فرهنگی با عنوان خانه دوست کجاست را برگزار کرد.

حجت الاسلام و المسلمین ابوالفضل فندرسکی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود از برگزاری نشست فرهنگی با عنوان خانه دوست کجاست در روز دوشنبه 28 مهرماه جاری، در محل تالار شقایق های دانشگاه شاهرود خبر داد.

مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه شاهرود، هدف از برگزاری چنین نشست هایی را ترویج فرهنگ نماز و معنویت برشمرد و خاطر نشان کرد: با برگزاری اینگونه برنامه ها در محیط های دانشگاهی، دانشجویان می توانند در فضایی گرم و صمیمی با فرهنگ نماز آشنا گردند.

وی همچنین به اجرای نوای مذهبی توسط گروه عرفان و اعزام 8 نفر از دانشجویان به مشهد مقدس به قید قرعه اشاره کرد و گفت: در پایان جوایز فرهنگی به دانشجویان اهدا گردید.

سخنران ویژه این نشست، حجت الاسلام و المسلمین کاظمی از کارشناسان مجموعه ستاد اقامه نماز کشور و همچنین از کارشناسان تخصصی نماز واقع در شهر مقدس قم بوده است.

حجت الاسلام ابوالفضل فندرسکی در پایان از دفتر نهاد، بسیج، هیات فاطمیون و کلیه دانشجویان فرهنگی دانشگاه شاهرود برای برگزاری این نشست فرهنگی تشکر نمود.