اخبار و رویدادها: مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود برنامه های هفته تربیت بدنی را تشریح کرد

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود برنامه های هفته تربیت بدنی را تشریح کرد
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳- ۱۶:۱۵:۳۵

مدیر تربیت بدنی دانشگاه شاهرود برنامه های هفته تربیت بدنی را تشریح کرد

دکتر علی حسنی برنامه های مدیریت تربیت بدنی دانشگاه شاهرود در این هفته و در طول سال تحصیلی را تشریح کرد.

دکتر علی حسنی ضمن تبریک این هفته به دانشگاهیان، برنامه های مدیریت تربیت بدنی دانشگاه شاهرود در این هفته و در طول سال تحصیلی را تشریح کرد و گفت: برنامه های متنوعی را در این هفته که از شنبه 26 مهرماه آغاز و تا جمعه 2 آبان ادامه دارد برای دانشجویان، اعضاء هیأت علمی و کارکنان شریف دانشگاه تدارک دیده ایم و آغاز مسابقات برخی از رشته های ورزشی را برای طول ترم و سال تحصیلی در این هفته خواهیم داشت.

مدیر تربیت بدنی و امور فوق برنامه ورزشی دانشگاه با اشاره به عناوین برخی از مسابقات که در دو گروه خانم ها و آقایان برگزار می شود، اذعان داشت: شروع مسابقات درون دانشگاهی والیبال چهار نفره و فوتسال، بسکتبال سه نفره، طناب کشی، مسابقات فریزبی، دوومیدانی، کوهپیمایی در بخش آقایان و شروع مسابقات والیبال چهار نفره و برگزاری مسابقات دارت، شنا، تیراندازی، تنیس روی میز، شطرنج و کوهپیمایی از برنامه های این هفته ویژه خانم ها می باشد.

دکتر حسنی ابراز امیدواری کرد برگزاری این مسابقات بهانه ای برای حضور همه دانشگاهیان در برنامه های مفرح و سالم ورزشی در این هفته و کسب نیرو و سلامتی برای موفقیت در تمامی صحنه های زندگی از جمله تحصیل و پژوهش باشد.

وی همچنین از دانشجویان خواست جهت ثبت نام و کسب اطلاع بیشتربه کارشناسان تربیت بدنی مراجعه کنند.

لازم به ذکر است جدول زمان بندی برنامه مسابقات از طریق سایت قابل دریافت است.