اخبار و رویدادها: برگزاری دوره مربی گری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود

برگزاری دوره مربی گری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳- ۱۳:۵۴:۰۳

برگزاری دوره مربی گری درجه 3 والیبال در دانشگاه شاهرود

مدیر فوق برنامه تربیت بدنی دانشگاه شاهرود، از برگزاری موفقیت آمیز دوره مربی گری درجه 3 والیبال دانشجویان دختر دانشگاه شاهرود خبر داد.

دکتر علی حسنی گفت: این دوره مربی گری در تاریخ 5 الی 10مهر ماه جاری، در محل سالن حجاب خوابگاه هفت تیر دانشگاه شاهرود، با حضور 24 نفر از دانشجویان دختر با موفقیت برگزار گردید.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری چنین دوره هایی بالاخص برای دانشجویان علاقه مند، خاطر نشان کرد: از جمله اهداف اداره کل تربیت بدنی دانشگاه شاهرود، مهیا کردن فضای لازم برای آموزش بیشتر دانشجویان این دانشگاه می باشد و برگزاری چنین دوره هایی نیز در همین راستا است.

دکتر حسنی همچنین گفت: خانم کبری صادقی حقیقی، مدرس فدراسیون والیبال جمهوری اسلامی ایران، به عنوان مدرس و خانم معصومه ناظمی به عنوان مدیر در این دوره حضور داشتند.