اخبار و رویدادها: دوازدهمین سمینار فناوری های الکترونیک قدرت

دوازدهمین سمینار فناوری های الکترونیک قدرت
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳- ۱۳:۴۶:۱۳

دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود از برگزاری دوازدهمین سمینار سالانه فناوری های الکترونیک قدرت، در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.

مدیر دفتر روابط بین الملل دانشگاه شاهرود عنوان کرد: در سال­ های اخیر تلاش شده است موضوع کنفرانس ­های علمی با توجه به نیاز روز کشور انتخاب شود. با توجه به اهمیت راهبردی تولید و مصرف بهینه انرژی و لزوم جایگزینی منابع جدید و تجدید پذیر (از جمله انرژی باد و انرژی خورشیدی)، کاربردهای اتوماسیون صنعتی، تولیدات پراکنده انرژی و هوشمندسازی شبکه، صنعت الکترونیک قدرت در ایران با چالش ­های جدیدی مواجه است و نیاز به تعامل متخصصین صنعت و همکاری با پژوهشگران و نوآوران احساس می­ شود. به همین منظور کانون علمی فرهنگی رسانا، با همکاری انجمن الکترونیک قدرت ایران درنظر دارد سمیناری با عنوان فناوری های الکترونیک قدرت در اسفندماه سال جاری برگزار نماید.

کانون علمی- فرهنگی رسانا وابسته به دانشکده ­ی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، نهادی است متشکل از دانشجویانِ این دانشکده که در سال 1376 با هدف انجام فعالیت­ های فوق‌برنامه رسماً آغاز به کار کرد. این کانون طی سال ­های اخیر متصدی برگزاری کنفرانس ­های علمی، دوره ­های آموزشی، اردوهای علمی- فرهنگی، انتشار نشریات علمی و فرهنگی و کارهای بسیاری از این دست در دانشکده برق دانشگاه صنعتی شریف بوده ­است.

شایان ذکر است مهلت ارسال متن کامل مقالات 14 آذر 1393 می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر علاقه مندان می توانند به سایت همایش مراجعه کنند: www.tpes.ee.sharif.ir

آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان آزادی، دانشگاه صنعتی شریف، دفتر توسعه ی فناوری طلوع، دبیرخانه سمینار فناوری های الکترونیک قدرت