اخبار و رویدادها: مصوبات دو جلسه اخیر شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود

مصوبات دو جلسه اخیر شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود
سه شنبه ۸ مهر ۱۳۹۳- ۱۵:۵۰:۱۲

مصوبات دو جلسه اخیر شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود.

دو جلسه اخیر شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود، 23 شهریور و 6 مهر ماه جاری با حضور اعضای شورای پژوهشی این دانشگاه برگزار گردید که مصوبات آن به شرح ذیل می باشد:

1-     تصویب طرح پژوهشی با عنوان" بررسی -k عملگری با حفظ نامساوی بین چند جمله ایها"

2-     تصویب طرح پژوهشی با عنوان "ارایه روش جدید برای برآورد تنشهای برجای زمین به کمک تلفیق روش های DFN و HTPF در توده سنگ های درزه دار "

3-     بررسی و تایید آیین نامه اجرایی طرح های پژوهشی پژوهشکده دانشجویی که پس از تصویب هیات رئیسه اطلاع رسانی میگردد.

4- بررسی و تایید"دستور العمل اجرایی شیوه نامه  تشویقی مقالات" که پس از تصویب هیات رئیسه اطلاع رسانی میگردد.

5-     دستورالعمل انتخاب پژوهشگران برتر مورد بررسی و تایید قرار گرفت، که پس از تصویب هیات رئیسه اطلاع رسانی میگردد.

6-     بررسی و تایید آیین نامه قرار داد های برون دانشگاهی که پس از تصویب هیات رئیسه اطلاع رسانی میگردد.