اخبار و رویدادها: برگزاری مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه شاهرود

برگزاری مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۳- ۰۸:۵۲:۲۹

برگزاری مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان مهندسی عمران دانشگاه شاهرود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شاهرود، مراسم جشن فارغ التحصیلی 64 دانشجوی ورودی 88 و 89 مهندسی عمران این دانشگاه، با حضور رئیس دانشکده عمران، دکتر احمد احمدی، مشاور فرهنگی دانشکده عمران، دکتر سعید گلیان و جمع کثیری از دانشجویان فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران، صبح روز  پنجشنبه مورخ 27/6/93 در تالار اقاقیا دانشگاه شاهرود برگزار گردید. در این مراسم دکتر احمدی ضمن خیر مقدم و تبریک به دانشجویان و خانواده ها، به تلاش بیشتر دانشجویان برای رسیدن به اهداف تحصیلی و شغلی تاکید و ابراز امیدواری کرد: پیوستن شما به قشر مهندسان و آینده سازان تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف کشور دارد.

در ادامه در کنار دیگر برنامه های مراسم جشن فارغ التحصیلی، تندیس و تقدیرنامه ای به دانشجویان فارغ التحصیل اهدا گردید.

درپایان دکتر احمدی رئیس دانشکده مهندسی عمران، متن سوگند نامه را قرائت نمود و دانشجویان فارغ التحصیل درحضور اساتید و خانواده های خود، به قرا ئت سوگند نامه پرداختند و درخصوص انجام وظایف و پیشبرد اهداف جامعه  هم قسم شدند.