اخبار و رویدادها: سرپرست مجلات علمی و چاپ و نشر دانشگاه منصوب شد

سرپرست مجلات علمی و چاپ و نشر دانشگاه منصوب شد
شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳- ۱۱:۲۴:۱۲

سرپرست مجلات علمی و چاپ و نشر دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود دکتر ناصر گودرزی به عنوان سرپرست مجلات علمی و چاپ و نشر دانشگاه منصوب شد.

در بخش از این حکم آمده است: بنا به پیشنهاد معاون پژوهشی و فناوری و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست مجلات علمی و چاپ و نشر دانشگاه منصوب می شوید تا امور محوله را زیر نظر معاون محترم پژوهشی و فناوری به انجام رسانید.

در این حکم همچنین اظهار امیدواری شده است با استعانت از خداوند متعال و با همدلی، همفکری و بهره مندی از نظرات و تجربیات دانشگاهیان و تامین امکانات و تسهیلات لازم، زمینه انتشار آثار ارزشمند علمی، مجلات وکتب دانشگاهی فراهم شود.

پیش از این دکتر اسماعیل سلیمانی این مسئولیت را برعهده داشت که دکتر فاتح ضمن اعلام مراتب تقدیر و تشکر خود از خدمات صادقانه و زحمات ارزنده وی در مدت تصدی مسئولیت مرکز چاپ و نشر دانشگاه، با استعفای وی موافقت کرد.

دکتر ناصر گودرزی دانشیار دانشکده شیمی بوده و مسئولیت های متعددی از جمله مدیریت امور فرهنگی دانشگاه را در سوابق اجرایی خود دارد.