اخبار و رویدادها: رییس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شد

رییس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شد
شنبه ۱۵ شهریور ۱۳۹۳- ۱۰:۴۷:۰۷

رییس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود، دکتر مهدی ایرانمنش به عنوان ریاست گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب شد.

در بخشی از این حکم خطاب به دکتر ایرانمنش آمده است: نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به مدت دو سال به عنوان رییس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه منصوب می شوید .امید است با استعانت از خداوند متعال و با همدلی، همفکری و بهره مندی از نظرات و تجربیات همکاران محترم دانشگاهی در ارزیابی موثر و مستمر فعالیتهای دانشگاه موفق بوده و منشا خیر و خدمات شایسته واقع گردید.

پیش از این دکتر محمدمهدی افتخاری به مدت 8 سال مسئولیت دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه را بر عهده داشت که با عنایت به بازنشستگی، دکتر فاتح طی نامه ای مراتب تقدیر و تشکر خود را از خدمات صادقانه و زحمات ارزنده وی در مدت هشت سال تصدی مسئولیت دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه اعلام کرد.

لازم به ذکر است دکتر مهدی ایرانمنش استادیار دانشکده علوم ریاضی، دکترای ریاضی محض گرایش آنالیز تابعی از دانشگاه شهید باهنر کرمان می باشد.