اخبار و رویدادها: دانشگاه شاهرود دارنده تنها آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت در استان

دانشگاه شاهرود دارنده تنها آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت در استان
سه شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۳- ۱۶:۲۷:۵۱

تجهیز آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت دانشگاه شاهرود، توسط برق منطقه ای استان سمنان.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شاهرود، از تجهیز تنها آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت در دانشگاه شاهرود، توسط برق منطقه ای استان سمنان خبر داد.

دکتر علی دستفان ضمن اعلام این خبر اذعان داشت: طی تفاهم نامه ای مشترک، بین برق منطقه ای استان سمنان و دانشگاه شاهرود، با تجهیز این آزمایشگاه موافقت و قرارداد آن شنبه 18 مرداد ماه جاری امضا گردید.

وی با بیان اینکه آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت کاربرد علمی پژوهشی داشته، خاطر نشان کرد: با راه اندازی این آزمایشگاه شاهد توسعه همکاری های علمی تحقیقاتی بین برق منطقه ای و دانشگاه شاهرود خواهیم بود.

دکتر دستفان با  اشاره به اینکه در مجموع 11 آزمایشگاه مشابه در دانشگاه های کشور توسط برق منطقه ای در حال تجهیز است، تاکید کرد: دانشگاه شاهرود تنها  آزمایشگاه سیمولاتور شبکه های قدرت در استان سمنان می باشد.

معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شاهرود، در پایان ضمن تقدیر از زحمات مدیر عامل برق منطقه ای استان سمنان و دیگر مدیران و کارشناسان، اظهار امیدواری کرد: با روند پیش بینی شده، امید است تا دو ماه آینده تجهیزات این آزمایشگاه به دانشگاه شاهرود ارائه گردد.