اخبار و رویدادها: مصوبات اخیر جلسه شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود

مصوبات اخیر جلسه شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود
یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۳- ۱۰:۴۴:۲۷

طرح های تصویب شده در جلسه اخیر شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود.

مدیر پژوهش دانشگاه شاهرود از تصویب 4 طرح پژوهشی، در جلسه 253 شورای پژوهشی این دانشگاه در تاریخ یکشنبه 19 مرداد ماه جاری خبر داد.

دکتر حسین مروی ضمن اعلام این خبر به عناوین طرح های مصوبه در این جلسه اشاره کرد:

1-     "استفاده از singular spectrum analysis (ssa)  به منظور حذف اثرات ناخواسته ناشی از اسکنر  MRI اعمال شده بر سیگنال های EEG ثبت شده در دستگاه MRI

2-     "بررسی و امکان سنجی انجام طرح های تحقیقاتی برای شهرداری بیارجمند "

3-     "امکان سنجی طرح های تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه صنعتی شاهرود و شهرداری مجن در راستای موضوع چشم انداز شهر مجن  "

4-     "کمک به تجهیز آزمایشگاه تحقیقاتی گروه پژوهشی زیست فناوری "

همچنین در این جلسه با شرکت تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه، جهت ارائه مقاله در کنفرانس های بین المللی که در کشورهای اسپانیا، ایتالیا، پرتقال، کره جنوبی، مالزی برگزار می شود، موافقت گردید.

شایان ذکر است، جلسات شورای پژوهشی دانشگاه شاهرود به صورت مستمر با حضور اعضای شورای پژوهشی این دانشگاه برگزار شده، و مصوبات این جلسات از طریق سایت دانشگاه شاهرود اطلاع رسانی می گردد.